سرآشپز/ چي لازم دارم:
بال مرغ 8 عدد ( 400 گرم )
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري ( 9 گرم )
پودر نان خشک يا پنير پارمسان ( رنده شده ) به مقدار لازم
آويشن 1 قاشق چايخوري ( 3 گرم )
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
کنجد 3/1 پيمانه ( 53 گرم )
تخممرغ 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن (سرخ کردني) به مقدار لازم
چطور بپزم:
قسمت بالاي بالها را جدا کرده کنار بگذاريد.
قسمت باقيمانده ( بازوي مرغ ) را با يک دست گرفته و با دست ديگر با يک چاقوي تيز گوشت را از قسمت بالا به طرف پايين بکشيد.
آرد ذرت، پودر نان خشک يا پنير پارمسان، آويشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در يک بشقاب بريزيد.
در ظرف ديگري تخممرغ را با چنگال بزنيد.
ابتدا بالها را در تخم مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانيد.
اين عمل را دو بار انجام دهيد.
در ظرف گودي روغن ريخته روي حرارت بگذاريد تا کاملا” داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنيد روي دستمال کاغذي بچينيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. (sanazsania.com)
در اين مورد بايد بگوييم که سعي کنيد روغن کاملا روي بال ها را بگيرد و طوري غذا را سرخ کنيد که نسوزد و کيفيت و طعم خود را از دست دهد. ميزان کالري اين غذا 1021 کيلوکالري است که ميزان زيادي است و بايد همراه با فعاليت هاي روزانه باشد تا موجب چاقي شما نشود.