ساناز و سانيا/ چي لازم دارم:
روغن جامد (اصيل) 3 پيمانه ( 450 گرم)
پودر قند (الک شده) 3 پيمانه ( 345 گرم)
وانيل شکري يک چهارم قاشق چاي خوري
آرد گندم (الک شده) 1 کيلوگرم
پوست ليموترش (رنده شده) 1 قاشق چاي خوري
شکلات (ذوب شده) مقداري براي تزيين
چطور بپزم:
1.فر را روي حرارت 175درجه سانتي گراد ( 350 درجه فارنهايت) از 10 دقيقه قبل تنظيم کنيد؛
2.روغن را در ظرفي گود ريخته و با همزن برقي هم زده تا نرم شود. سپس پودر قند و وانيل را به تدريج و طي چند مرحله با الک به مواد افزوده، مايه را با همزن برقي هم زده تا لطيف و يکدست شود؛
3.آرد را به تدريج با الک به مايه بالا افزوده، با همزن برقي مخلوط کرده، رنده پوست ليموترش را نيز افزوده سپس خمير را از ظرف خارج کرده با دست ورز دهيد تا خمير نرم و يکدستي به دست آيد (اگر خمير به دست چسبيد، مقداري آرد مازاد بر دستور بيفزاييد)؛
4.خمير را در کيسه فريزر قرار داده و به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد؛
5.سپس خمير را با دست فرم داده و در سيني شيريني پزي با لبه کوتاه و ابعاد 40×30 سانتي متري، چيده و در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد؛
6.شيريني ها را پس از پخته شدن، به مدت سه تا چهار ساعت بگذاريد بمانند تا سرد شوند؛
7.سپس دو طرف شيريني هاي مينياتوري را به شکلات ذوب شده آغشته کنيد.
نکته
در حين کار دست ها بايد کاملاً شسته و خشک شده باشد.
دقت کنيد خمير را در حدي ورز دهيد که سطح خمير ترک نداشته باشد تا در فر سطح شيريني ترک بر ندارد.
بر اساس ميزان ريع آرد، مقدار آرد مي تواند کم يا زياد شود.