نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه سمبوسه

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه سمبوسه
ساناز و سانيا/ چي لازم دارم: پياز (خردشده) 2 عدد (280 گرم) روغن‌مايع به مقدار لازم گوشت (چرخ‌کرده) 250 گرم تره (خردشده) 200 گرم سيب‌زميني (نگيني‌شده) 3 عدد (510 گرم) نمک، فلفل قرمز و ادويه کاري به مقدار لازم نان ماشيني يا لواش به مقدار لازم چطور بپزم: پياز را با مقداري روغن مايع تفت دهيد تا شفاف شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهيد تا آب‌گوشت کشيده شود. بعد تره را به گوشت اضافه کنيد و تفت دهيد تا آب آن کشيده شود. سيب‌زميني‌ها را نيز جداگانه در روغن سرخ کرده و به همراه نمک، فلفل و ادويه کاري به مواد بالا بيفزاييد. پس از آن نان‌ها را به اندازة 7 * 30 برش داده و مطابق دستور پيچيدن سمبوسه بپيچيد. مقداري روغن مايع در ظرف گودي ريخته و سمبوسه‌ها را در آن سرخ کنيد تا طلايي شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار دهيد و به دلخواه با مقداري سبزيجات و فلفل تزئين کنيد.