ترفند پخت لپه دیرپز
خراسان/ ترفند پخت لپه دیرپز را در ادامه بخوانید
لپه را جداگانه بپزید | همیشه لپه را جداگانه بپزید تا اگر لپه دیرپز بود،مواد غذایی دیگر شما هدر نرود. اگر لپه شما دیرتر از حد معمول پخته می شود، پیشنهاد می کنیم لپه ها را نیم پز یا کامل بپزید و در فریزر قرار دهید تا در زمان تهیه غذا با مشکل مواجه نشوید.
لپه را خیس کنید | بهتر است قبل از پخت لپه دیرپز، لپه ها را چند ساعت در آب ولرم خیس کنید. خیس کردن لپه علاوه بر کاهش دادن زمان پخت،سبب می شود نفخ لپه هم گرفته شود.
از زودپز کمک بگیرید | اگر زمان کمی برای تهیه غذا دارید، بهتر است لپه ها را در زودپز بپزید، اما مراقب باشید زمان کمی به این کار اختصاص دهید، 15 دقیقه تا نیم ساعت برای پخت لپه کافی است، زیرا زیاد ماندن لپه در زودپز سبب می شود لپه، وا برود و له شود.
نمک را ابتدای غذا اضافه نکنید | افزودن نمک به غذا در ابتدای پخت موجب دیر پختن گوشت و حبوبات می شود،بنابراین بهتر است نمک را آخر به آن بیفزایید تا مواد غذایی راحت تر بپزند و ید آن به میزان زیادی حفظ شود.