پارسی دی/ املت شاپوری یکی از خوشمزه ترین صبحانه های سنتی ایرانی است که علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی نیز می باشد در واقع ترکیب جادویی تخم مرغ و رب و لوبیا پخته شده می باشد. 
مواد لازم برای تهیه املت شاپوری
خوراک لوبیا ۱ قوطی
کره ۲۵ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آب جوش ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه املت شاپوری
مرحله اول : آماده سازی کنسرو لوبیا
می توانید برای تهیه این املت خود در خانه خوراک لوبیا تهیه کنید و استفاده کنید و اگر زمان کافی برای تهیه این غذا ندارید از یک قوطی کنسرو لوبیا استفاده کنید بدین صورت که ابتدا کنسرو را را داخل آب در حال جوش به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بجوشد.
مرحله دوم : تفت دادن کره
داخل تابه مورد نظر کره را ریخته تا ذوب شود سپس رب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ و یکدست شود سپس به آن کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.
مرحله سوم : افزودن آب جوش
آب جوش را ریخته و مدام هم بزنید تا تبخیر شود و رب نرم و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را شکسته و اجازه دهید کمی خودش را بگیرد ابتدا فقط سفیده را هم بزنید و بعد زرده را هم بزنید.
مرحله چهارم : تهیه املت شاپوری
زرده و سفیده که با رب کاملا یکدست شدند را یک طرف ظرف ببرید و در طرف دیگر ظرف کنسرو لوبیا را بریزید و به همراه نان بربری تازه و کمی روغن زیتون میل کنید. نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar