کاپ کیک گوشت و قارچ فینگرفود خوشمزه و عالی برای مهمانی و تولد

پارسی دی/ کاپ کیک گوشت و قارچ یکی از غذا های بسیار خوشمزه و فینگرفودی می باشد که برای مهمانی و تولد گزینه خوبی می باشد و شما می توانید به راحتی با گوشت چرخ کرده یا مرغ و قارچ نیز این غذای بین المللی و خوش طعم را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک گوشت
آرد ۳ یپمانه
خمیرمایه ۱ ق غذا خوری
آب ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱ ق غذا خوری
نمک ۱ ق چای خوری
ماست ۲ ق غذا خوری
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
مواد لازم برای مواد میانی
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۵ عدد
سیر ۱ حبه
پنیر پیتزا به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: تهیه خمیر
ابتدا باید آب را داخل یک کاسه بریزید و شکر و خمیرمایه را اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید و بعد داخل یک کاسه دیگر ماست و خمیرمایه عمل آمده و نمک را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و بعد کم کم آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در انتها روغن را اضافه کنید و مجدد ورز دهید تا خمیر یکدست شود و بعد خمیر را داخل کاسه قرار دهید و برای ۱ ساعت زمان دهید تا پف کند.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
در ادامه برای تهیه مواد میانی باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید و بعد سیر پوره شده را اضافه کنید سپس گوشت و ادویه ها را افزوده و خوب تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود و در ادامه قارچ اسلایس شده را اضافه کنید و تفت داده تا آب قارچ کشیده شود و زمانی که مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: افزودن مواد میانی به خمیر
پف خمیر را با دست بگیرید از خمیر به اندازه گلوله های اندازه گردو کمی بزرگتر بردارید و از مواد میانی داخل آن قرار دهید و گرد کنید و توپک های تهیه شده را داخل قالب مافین یا کاپ کیک قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مجدد پف کنید و به دلخواه می توانید با زرده و کمی کنجد روی خمیر را رومال کنید. سپس کاپ کیک گوشت را داخل سینی فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ زمان دهید تا کاپ کیک پخته شود. نوش جان