آخرین خبر/ پاستا گوشت و ریحان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیا است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عددد
پاستا۱ پیمانه
سیر۲ حبه
ریحان تازه۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱٫۵ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان 
مرحله اول
برای تهیه پاستا گوشت و ریحان خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم.
مرحله دوم
زمانی که پیاز نرم و سبک شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، اورگانو و پودر آویشن به تابه می‌ افزاییم.
مرحله سوم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه‌ ها گرفته شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و پوره می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا پخته شود، سپس آب جوش را اضافه کرده و اجازه می دهیم سس بجوشد. در ادامه پاستا را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم پاستا کاملا بپزد.
مرحله پنجم
زمانی که سس به خورد پاستا رفت تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و خامه را به آن می افزاییم، سپس مخلوط می کنیم تا خامه با حرارت پاستا نرم و به خورد آن برود. در نهایت ریحان را خرد کرده و به تابه می‌ افزاییم. نوش جان.
منبع: چی شی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar