آخرین خبر/ یایلا چورباسی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های گوناگونی درست می شود.
 
مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم½ پیمانه
آب۷ پیمانه
ماست۴ پیمانه
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
عصاره مرغ۱ قرص
نمک و فلفل قرمز به مقدار کافی
طرز تهیه یایلا چورباسی 
مرحله اول
برای تهیه یایلا چورباسی به روش ترکیه ای در ابتدای کار برنج نیم دانه را به همراه بلغور گندم شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا کاملا خیس بخورد.
 
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان برنج و بلغور را به همراه آب درون کاسه، درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید حین پخت در صورتی که آب آن تبخیر شد مجددا به آن بیفزایید.
 
مرحله سوم
زمانی که برنج و بلغور کاملا پخته و نرم شدند، عصاره مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس ماست را به همراه زرده تخم مرغ، نعنا خشک و مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم
حالا مواد درون کاسه را با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند، سپس کم‌ کم به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم سوپ بجوشد تا به غلظت دلخواهمان برسد. نوش جان.
منبع: چی شی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar