آخرین خبر/ ذرت یکی از مواد غذایی پرطرفدار است که به شکل‌های مختلفی طبخ می‌شود و هر کدام از این روش‌ها طعم خاصی به ذرت می‌بخشد و طرفدار خاص خودش را دارد.

مواد لازم:
آب: چهار فنجان
ذرت تازه: شش عدد
سیر: شش حبه
برگ تازه آویشن: یک‌چهارم فنجان
شیر: یک فنجان
کره پاستوریزه: 100 گرم
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه
1-برای شروع آب پز کردن ذرت، یک قابلمه متوسط بردارید. چهار فنجان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
2-ذرت‌ها را از وسط نصف کنید. سپس، حبه‌های سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.
3-سیر، آویشن، شیر، کره و نمک را به آب اضافه کنید. ذرت‌ها را با احتیاط داخل قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. بسته به نوع ذرتی که استفاده می‌کنید، زمان پخت متفاوت است. بنابراین هر چند دقیقه یک بار به کمک چنگال ذرت‌ها را بررسی کنید و  از پختن آن‌ها مطمئن شوید.
4-بعد از این که ذرت‌ها پختند، آن‌ها را از قابلمه خارج و بلافاصله سرو کنید.



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar