دلتا/ اگر برای یک شام خوشمزه دنبال یک غذای خاص هستید، در این مطلب طرز تهیه کوفته انار و گردو را به شما آموزش می‌دهیم. 
مواد لازم برای کوفته انار و گردو
گوشت چرخ‌شده: ۴۰۰ گرم
آب انار: ۲ پیمانه
گردو پودر‌شده: ۶ قاشق غذاخوری
پیاز رنده‌شده: ۳ عدد متوسط
تخم‌مرغ: ۱ عدد
مرزه خشک: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آویشن خشک: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
زردچوبه، ادویه کاری، سماق، نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته انار و گردو
در ابتدا گوشت چرخ‌شده گوساله و گوسفندی (بسته به سلیقه خودتان) را درون ظرف ریخته و دو عدد پیاز رنده‌شده که آب آن را از قبل گرفته‌اید، به گوشت اضافه کنید.
سپس آرد سوخاری به همراه ۳ قاشق از پودر گردو را نیز به آن اضافه کنید.
زردچوبه، ادویه کاری گوشت، سماق، نمک، فلفل سیاه و تخم‌مرغ را هم به مواد اضافه کنید.
در آخر، آویشن، نعناع خشک و مرزه را به مواد اضافه مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید.
حالا به اندازه یک گردو از مواد برداشته و آن را قلقلی کنید و کنار بگذارید. سپس داخل تابه روغن بریزید و کوفته‌ها را سرخ کنید و زمانی که همه کوفته‌ها سرخ و طلایی شدند، آن‌ها را کنار بگذارید.
برای آماده‌سازی سس این غذا، یک عدد پیاز رنده‌شده را درون روغن گوشت تفت دهید و زمانی که پیاز طلایی شد، بقیه پودر گردو را به آن اضافه کرده و آن را تا ۵ دقیقه تفت دهید.
سپس نصف یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید. رب گوجه را اضافه کنید و دوباره تفت بدهید تا رنگ رب باز شود. حالا رب انار اضافه کنید و این‌بار نیازی نیست زیاد تفت دهید.
سپس آب انار تازه را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا سس به جوش بیاید (در این مرحله ترشی، شیرینی، نمک و فلفل سس را تنظیم کنید).
زمانی که سس به جوش آمد کوفته‌ها را درون آن بریزید و ۱ الی ۲ ساعت اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد و گردو به روغن بیفتد.
پس از آماده شدن، این غذا را با دانه‌های انار تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar