خراسان/ موادلازم:
سبزیجات خرد شده به انتخاب خودتان (قارچ کلم بروکلی، فلفل و...) – یک فنجان
  پیاز متوسط نگینی شده – یک عدد
  اسفناج تازه‌ خرد شده – 2 فنجان
  سیر خرد شده – 4 حبه
  روغن زیتون – یک قاشق چای خوری
  سفیده‌ تخم مرغ – 2 فنجان
  پودرشوید، پونه، ریحان یا آویشن – یک قاشق چای خوری
  نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
پنیر فتا یا چدار رنده شده – به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را گرم کنید و ظرف مخصوص مافین را با اسپری مخصوص نچسبیدن غذا به ته ظرف، آغشته کنید.
 در ظرف دیگری، روغن را حرارت دهید و حدود ۳۰ ثانیه سیرها را در آن سرخ کنید تا عطرش درآید.
 سپس پیاز را بیفزایید و آن قدر تفت دهید تا رنگش شفاف شود.
سبزیجات را بیفزایید و 3-4 دقیقه‌ دیگر تفت دهید.
اسفناج را اضافه کنید و تا زمانی که جمع شود، تفتش دهید. آن گاه ظرف را از روی حرارت بردارید.
 در یک کاسه‌ بزرگ، سفیده‌ تخم مرغ، سبزیجات، ادویه و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف مافین، یک لایه از مخلوط تخم مرغ و سبزیجات و روی آن پنیر بریزید.
 حدود ۳۰ دقیقه ظرف را درون فر بگذارید تا زمانی که اگر فریتاتایتان را به آرامی فشار دادید، دوباره به سر جایش برگردد.
 ارزش غذایی هر فریتاتا:۴۷ کالری   
        ۱.۲ گرم چربی    ۱۳۰ میلی گرم سدیم
 ۲.۲ گرم کربوهیدرات     ۷.۲ گرم پروتئین  

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar