خراسان/ معمولا هر آشپزی دوست دارد غذاهایش طعمی خاص و متفاوت داشته باشد. این ادویه را می‌توانید در تهیه مخلوط پلوهایی مانند خورشت قیمه نثار، هویج پلو با مرغ و لوبیا پلو استفاده کنید و به غذای خود طعم متفاوتی ببخشید.
مواد لازم :
 برگ گل محمدی: 3قاشق غذاخوری
  پودر دارچین: 2قاشق غذاخوری
  پودر زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
  پودر تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری
  پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
  جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  دانه هل: 6عدد
  فلفل (در صورت تمایل): به مقدار اندک
  دانه میخک: به میزان لازم
طرز تهیه
1-برای شروع، تمام ادویه‌ها را داخل آسیاب بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و پودر شوند. البته می‌توانید از هاون هم برای خرد کردن هر کدام از ادویه‌های دانه درشت استفاده کنید. پس از آن که هر کدام را خرد کردید، در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
2-مخلوط ادویه‌های پودر شده را از آسیاب خارج کنید و داخل الک بریزید تا پوسته‌های ادویه جدا شود. در ادامه، یک ظرف شیشه‌ای در‌دار را بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید.
3-ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در آن را ببندید. برای این که عطر و طعم ادویه از بین نرود، بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنید.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar