نمناک/ کدو تنبل (کدو حلوایی) یا همان کدوهای نارنجی رنگ نماد هالوین یکی از انواع خوراکی های خوشمزه فصل های پاییز و زمستان است که بسیاری از ما ایرانیان آن را با دستورهای متنوعی برای شب یلدا تهیه و در این شب به یادماندنی در کنار خانواده نوش جان می کنیم.
اگر همیشه برای شب یلدا کدو آبپز تهیه می کنید امسال کدو را به روشی که در این بخش از آشپزخانه نمناک قرار داده ایم، طبخ کنید و با یک کدو حلوایی کاراملی سرخ شده مجلسی با دارچین شب یلدای متفاوتی برای خود رقم بزنید.

مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی سرخ شده
کدو حلوایی1 عدد
شکر3 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده1 تا 2 قاشق غذاخوری
دارچین و پودر هل به مقدار دلخواه
کره به مقدار لازم


طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شده
یک کدو حلوایی نارنجی تو پر و گوشتی انتخاب کنید.
کدو را پوست بگیرید و به تکه های مناسب خرد کنید.
داخل یک تابه مقداری کره ریخته و کدو حلوایی را داخل تابه تفت دهید تا کمی سرخ شود.
پودر دارچین و پودر هل را روی کدو ها بریزید.
سپس روی کدو حلوایی شکر را بپاشید.
کدو ها را زیر و رو کنید تا کم کم شکر شروع به ذوب شدن کند.
زعفران دم شده روی کدوها بریزید تا خوش رنگ شود.
مقداری آب بر روی کدوها بریزید به طوری که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح کدوها باشد.
درب تابه را ببندید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید نیم ساعت بپزد.
درب تابه را بردارید و اجازه دهید کدو به مدت 30 دقیقه در تابه ای که درب باز دارد، بجوشد تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود.
در این مرحله سس غلیظی در کف تابه باقی می ماند.
در نهایت کدو حلوایی را درون ظرف مورد نظرمان کشیده و سرو کنید.

نکات مهم
برای خوش عطر شدن کدو حلوایی کمی گلاب در آخر به کدوها بیافزایید.
به جای پودر دارچین و پودر هل می توانید از چوب دارچین و هل استفاده نمایید.
برای خوشمزه شدن کدوها بیش از حد آب اضافه نکنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar