آبگوشت کشک و بادمجان غذای محبوب کرمانی

ایرنا/ شاید اسمش برای تان عجیب باشد و یا تصور اینکه در آبگوشت بادمجان بریزید برایتان خوشایند نباشد اما تا زمانی که طعم این آبگوشت متفاوت را نچشیده باشید نمی توانید تصور دقیقی از عطر و طعم لذیذ آن داشته باشید.
مواد اولیه
کشک ساییده یک پیمانه
گوشت چرب با استخوان 500 گرم
نخود و لوبیا سفید 200 گرم
سیب زمینی پوست کنده یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
بادمجان قلمی 8 عدد
چغندر ورقه شده یک عدد
خیار 4 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی می کنیم و می شوییم. پیاز را چهار قاچ می کنیم. گوشت استخوان دار را همراه با پیاز و حبوبات، روی حرات قرار می دهیم. بعد از 2 ساعت، زردچوبه و فلفل و سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخت سیب زمینی، آن را از روی حرارت بر می داریم. آب این غذا نباید خیلی کم باشد.
مرحله دوم
بادمجان ها را پوست گرفته و پس از خیس کردن در آب و خشک کردن، در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. چغندرها را کف تابه گذاشته و روی آنها بادمجان می چینیم. کمی از آب گوشت را روی آن ریخته و در تابه را می گذاریم تا بپزند.
مرحله سوم
سپس نیمی از بادمجان ها را با مقداری آبگوشت و کشک مخلوط کرده و می کوبیم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملایم می کنیم تا گرم بماند.
مرحله چهارم
بقیه بادمجان ها را با چغندر پخته در دیس می کشیم و کنار ظرف را با خیار پوست کنده و خرد شده تزیین می کنیم. مردم کرمان معتقدند که چغندر و خیار، گرمی بادمجان را مهار می کنند.