آخرین خبر/ موادلازم:
مخلوط ران و سیته مرغ هر کدام یک عدد
سیر دو حبه (اگه طعم غالب سیر رو دوست ندارید میتونید به جای سیر از یک قاشق پودر سیر استفاده کنید)
نشاسته ذرت دو قاشق
روغن مایع دو قاشق و نیم
هویج نصف عدد خام
قارچ دو عدد خام
میتونید خلال پسته هم بریزید
یک قاشق سس کچاپ
نمک و ادویه هر کدام نصف ق چایخوری(پودر کاری،جوزهندی،فلفل سیاه،فلفل قرمز)
به مدت یکساعت روی حرارت متوسط درب قابلمه ببندین حتما
ب راحتی از لیوان جدا میشه بزارید داخل یخچال و بعد از 4الی 5 ساعت برش بزنید نوش جان❤️😋

🔺مدت نگهداری ۳-۴ روز داخل یخچال و یک ماه در فریزر


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar