سیمرغ/ ملاقورمه یکی از خوشمزه ترین خورش های شمال ایران است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. در ادامه طرز تهیه ملاقورمه شمالی را به شما آموزش می 
 مواد لازم برای تهیه ملاقورمه شمالی
بادمجان : 10 عدد متوسط
گوجه : 500 گرم
فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم
سبزی :( شامل جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
سیر : یک بوته
پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
آبغوره : به اندازه لازم
طرز تهیه ملاقورمه شمالی
 سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید.
بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید.
بعد از یک ساعت آنها را در آورید و خشک کرده و سرخ کنید.
سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنید.
پیاز و سیر و گوجه را هم نگینی خرد و به مواد قبلی اضافه کنید.
همه مواد را سرخ کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید و آبغوره را روی آنها ریخته و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد.
بعد تخم مرغ‌ ها را روی مواد بشکنید و در ظرف را بگذارید و صبر کنید تخم مرغ‌ها کاملا بسته شود کمی نمک روی آنها بپاشید.
غذای شما آماده مصرف است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar