آخرین خبر/  اگه دنبال یه کیک پایه اسفنجی عالی و وآسون هستی حتما این پست رو ببین و س.وش کن🤗
کیک پایه بدون جدا کردن زرده تخم‌ مرغ از سفیده مناسب کیک برهنه ،خیلی راحت درست میشه 🤗
مواد لازم:
کره 240 گرم دمای اتاق
شکر 240 گرم(1لیوان )
تخم مرغ 4 عدد در دمای اتاق
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری 
آرد سفید گندم 240 گرم(کمی بیشتر از 1و نیم لیوان )
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
1 پنس نمک
نصف لیوان شیر
( قالب 18 سانتی متر)

طرز تهیه :
در ظرفی کره را با شکر بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس در حین هم زدن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
وقت اضافه کردن مواد خشک هست.
پس از اضافه کردن آرد از قبل الک شده ، بکینگ پودر و نمک و هم زدن ، در آخر شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. 
مایه کیک را در دو قالب 18 سانتی که قبلاً چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه تا پخته شود. 
کمی که از داغی افتاد کیک را قالب جدا کنید و به صورت افقی به دو قسمت برش دهید.
بگذارید در دمای اتاق خنک شود و روی آن را با با سلیقه خود از کرم ویا خامه بپوشانید و تزیین کنید. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar