آخرین خبر/ آموزش تصویری نون تافتون خونگی
آرد  ۴ لیوان (بهتره از آرد نان فانتزی استفاده کنید نداشتید عین من آرد سفید قنادی بریزید)
آب  ۱ + سه چهارم لیوان
ماست  ۴ قاشق غذاخوری
مایه خمیر  ۳چهارم قاشق غذاخوری
شکر  ۱ قاشق غذاخوری
نمک  ۱ + ۱ چهارم قاشق چایخوری
روغن  ۲ قاشق غذاخوری

حتما فر رو از بیست دقیقه قبل با بالاترین دما گرم کنید.
نون ها رو به محض اینکه کفشون یکم طلایی شد دربیارید از فر، زیاد که تو فر بمونه نون ها خشک میشن.
اگه خواستید روشون طلایی بشه گریل روشن کنید و یک دو دقیقه زیر گریل بگذارید حواستون باشه که نسوزه ها، نگید که نگفتی🤪
اگر ساج دارید که راحت روی ساج میتونید درست کنید.

راسی حتما تابه ای که کهنه است و قدیمی استفاده کنید.

ویدئو از ashpazi.aramis


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar