نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

باقالی پلو با گوشت قلقلی یک غذای مجلسی و سریع

منبع
پارسي دي
بروزرسانی
باقالی پلو با گوشت قلقلی یک غذای مجلسی و سریع

پارسی دی/ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
کره و زعفران به مقدار لازم
برنج ۳ پیمانه
باقالی ۱.۵ پیمانه
شوید تازه ۴ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، تخم گشنیز، زردچوبه، پولبیبر به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا برنج را با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. ۲ عدد از پیاز دستور را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را حسابی بگیرید و با گوشت چرخ کرده و ادویه ها خوب ورز دهید تا یکدست شود، سپس از موادبه اندازه دلخواه بردارید و در دست گرد کنید و داخل سینی قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله دوم: سرخ کردن
بعد از یک ساعت باید گوشت قلقلی را داخل کره و روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از تابه خارج کنید. یک پیاز دیگر را بردارید و پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و ۱ ق مربا خوری زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز خوب سبک و خشورنگ شود وبعد گوشت قلقلی ها را به پیاز اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت گوشت قلقلی
در ادامه باید یک فنجان آب گرم روی مواد بریزید و کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا با شعله کم پیاز کاراملی و غلیظ شود.
مرحله چهارم: پخت باقالی پلو با گوشت قلقلی
در ادامه باید برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و زمانی که جوشید باید باقالی تازه را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۳ ایل ۴ دقیقه برنج را آبکش کنید و بعد شوید تازه ساطوری شده را اضافه کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و باقالی پلو را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید و در انتها با گوشت قلقلی سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه باقالی پلو با گوشت قلقلی سریع و خوشمزه و مجلسی
می توانید در انتها کمی کره و زعفران دم کرده به مواد باقالی پلو اضافه کنید.
می توانید از شوید خشک نیز در تهیه باقالی پلو با گوشت قلقلی استفاده کنید.
سس پیازی که گوشت قلقلی داخل آن می باشد باید کاراملی و غلیظ شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar