نمناک/ سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار است که طرز تهیه آن بسیار آسان است. این نوع سالاد را می توان به عنوان پیش غذا و یا یک وعدۀ کامل سرو نمود. بسیاری از کدبانوهای ایرانی طریقه تهیه سالاد ماکارونی را می دانند اما گاهی هنگام تهیه این غذا دچار مشکلاتی از قبیل سفت و خشک شدن سالاد ماکارونی می شوند اما چرا این است ماکارونی های موجود در سالاد خشک یا سفت می شوند؟ در این بخش از نمناک علت سفت و خشک شدن سالاد ماکارونی و راه های از بین بردن سفتی این سالاد خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
علت سفت و خشک شدن سالاد ماکارونی
مهم ترین دلیلی که سالاد ماکارونی پس از قرار گرفتن داخل یخچال خشک می شود این است که پاستا یا همان ماکارونی فرمی به شدت آب را جذب می کند و به همین دلیل پس از اینکه آنرا داخل یخچال قرار می دهیم ممکن است خشک شود.
رفع سفت و خشک شدن سالاد ماکارونی
برای جلوگیری از سفت و خشک شدن سالاد ماکارونی روش های زیر را امتحان کنید:
ماکارونی را بیشتر بپزید
برای سالاد ماکارونی بهتر است ماکارونی ها را کمی بیشتر از پخت معمولی ماکارونی بپزید که بعد از سرد شدن سفت نشوند و مزه خامی نگیرند اما توجه کنید بیش از حد پختن ماکارونی ها نیز جلوه خوبی به سالادتان نخواهد داد.
آب مرغ بیافزایید
برای جلوگیری از خشک شدن سالاد ماکارونی مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید، این کار سبب می شود ماکارونی ها نرم تر و تازه تر باقی بمانند.
سالاد را یک یا دو ساعت قبل از سرو تهیه کنید
ماکارونی فرمی یا پاستا جذب بالایی دارد و رطوبت موجود در سالاد را جذب می کند، پس بعد از تهیه سالاد به آن سس بزنید و تنها یک ساعت در یخچال قرار دهید، اگر سالادتان چندین ساعت در یخچال قرار بگیرد، خشک و سفت خواهد شد.
سس سالاد را اضافه نکنید
اگر بلافاصله قصد خوردن سالاد ماکارونی را ندارید و می‌خواهید در یخچال باقی بماند، به آن سس اضافه نکنید. یک الی دو ساعت قبل از مصرف سس را اضافه کنید تا سالاد تازگی و طراوت خود را داشته باشد.
روغن زیتون بیافزایید
برای رفع سفت و خشک شدن سالاد ماکارونی می توانید کمی روغن زیتون به ان اضافه کنید تا ماکارونی ها را نرم نگه دارد.
مقدار سس را افزایش دهید
برای اینکه سالاد ماکارونی شما نرم باقی بماند، مقدار بیشتری سس به سالاد بزنید. به جای سس مایونز می توانید از مخلوط ماست و آبلیمو استفاده کنید.
علت تلخ شدن سالاد ماکارونی
برخی از افراد بعد از خوردن سالاد ماکارونی احساس تلخی می کنند، علت تلخی سالاد ماکارونی را در ادویه های به کار رفته در آن مانند آویشن ، چاشنی مانند آبلیمو و سبزی ها جستجو کرد، سعی کنید در مقدار افزودن ادویه و آبلیمو دقت کرده و بیش از حد استفاده نکنید و برای تهیه سالاد ماکارونی حتما مواد اولیه تازه ای را به کار بگیرید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar