روش اصولی فرم دادن به خامه
آخرین خبر/ برای فرم دادن خامه یه سری نکات رو حتما باید رعایت کنید
خامه رو از فریزر خارج کنید و بذارین در دمای محیط بمونه کمی که نرم شد داخل کاسه بریزین و اجازه بدین مثل فیلم به شکل بستنی آب شده دربیاد خامه باید کاملا خنک و روان بشه اول با دور کند کمی خامه رو بزنید تا یکدست بشه هیچ تکه یخی نباید داخلش باشه کاملا یکدست ولی خنک حدود پنج الی ده دقیقه (بستگی به نوع همزن و مقدار خامه داره ) با دور تند خامه رو بزنید تا کاملا فرم بگیره مثل تصویر به محض اینکه خامه فرم گرفت همزنو خاموش کنید اگه بیشتر بزنید خامه تون میبرّه و خراب میشه