آخرین خبر/ مواد لازم .
شیر سرد دولیوان سرپر
شکر اگر شیربن دوست دارین چهار قاشق غذاخوری اگر کمتر سه قاشق 
نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری پر
زعفران به میزان لازم 
طرز تهیه..
شیر سرد وشکر ونشاسته ذرت را خوب مخلوط کنید تا صاف ویکدست بشه زعفران را اضافه ومخلوط کنید
مواد را روی حرارت بذارید با شعله متوسط ومرتب بهم بزنید تا احساس کنید که سنگین شده حرکت هم زن یا قاشق شما نباید بذارید خیلی سفت بشه چون مهلبیه باید کمی رقیق باشه نه مثل ترحلوا سفت بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه توی ظرف بریزید وبه دلخواه تزیین کنید موقع افطار بصورت گرم میل کنید مارا هم از دعای خیرتون فراموش نکنید 
نکته....... درصورت تمایل میتونید زعفران نریزید وسفید درست کنید یا گلاب وهل هم بریزید کاملا سلیقه ایه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar