آخرین خبر/ مواد لازم
*پنیر خامه ای – 200 گرم
*کره نرم – سه چهارم پیمانه
*شکر – یک فنجان
* وانیل – کمی
*آرد – دو و یک چهارم پیمانه
*پودر  ژله با طعم های مختلف– یک بسته
*جوش شیرین – نصف قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
*چهارماده اولیه  را خوب مخلوط کنید. آرد ، پودر ژله و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
*مواد ژله را به تدریج به پنیر خامه ای اضافه و خوب مخلوط کنید.  مواد به دست آمده را به مدت 30 دقیقه  در یخچال  بگذارید. 
*فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید .خمیر را به تعدادی توپک تقسیم کنید  و با فاصله در سینی فر حاوی کاغذ روغنی  بچینید.
* سینی را به  مدت 9 تا 11 دقیقه  در فر قرار دهید؛ سپس از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.سپس در شکر بغلتانید.      

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar