دلتا/ پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ کرده یکی از پلو‌های بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب بادمجان نگینی شده و گوشت چرخ کرده درست می‌شود. اگر کمی مرغ از شب قبل باقی مانده باشد، می‌توانید آن را خرد و یک غذای جدید با بادمجان تهیه و در کنار سالاد یا ترشی نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ کرده
بادمجان ۳ عدد
هویج ۲ عدد
پپاز ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ کرده
مرحله اول
ابتدا باید بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را داخل یک کاسه به همراه کمی نمک و آب به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید تا تلخی بادمجان‌ها را بگیرد. بعد آبکش کنید و روی یک دستمال بریزید تا کاملا خشک شود. با کمی روغن بادمجان‌ها را سرخ کنید تا نرم شوند.
مرحله دوم
هویج‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. هویج‌ها را هم کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بوی خامی ندهد. هویج‌ها باید کاملا ریز باشد تا سریع نرم و سرخ شود.
مرحله سوم
پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پیازها را کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه‌ها بریزید و خوب آن را سرخ کنید تا رنگش تغیر کند. سپس بادمجان و هویج سرخ‌کرده را بریزید و بعد رب  را به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
رب را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد کمی زعفران و نیم استکان آب بریزید و بگذارید تا مواد خوب بپزد و رنگ رب باز شود. سپس جعفری ساطوری‌شده را بریزید. برنج را هم جداگانه آبکش یا کته کنید و در انتها داخل دیس بکشید و به همراه مواد پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ کرده سرو کنید. 
نکات کلیدی در تهیه پلو مخلوط با بادمجان
کمی قارچ یا فلفل دلمه نیز می‌توانید بریزید.
می‌توانید مواد را بین پلو بریزید و به صورت قاطی دم کنید.
اضافه کردن جعفری دلخواه است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar