ایرنا/ این غذا اصالتا به مردمان رفسنجان (کرمان) تعلق دارد. خورش پسته که بسیار مقوی و خوشمزه است، با پسته اعلای بومی تهیه می شود. خورش پسته نوعی غذای شاهانه به حساب می آید و در مجالس و مراسمات خاص این استان طبخ می شود.

مواد اولیه
سینه مرغ     ۵۰۰ گرم
مغز پسته     ۳۰۰ گرم
پیاز     یک عدد
رب انار     ۵ قاشق غذا خوری
زعفران دم شده     ۴ قاشق غذا خوری
روغن     به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه     به میزان لازم
شکر در صورت نیاز    به میزان لازم


طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا مغز پسته را آسیاب می کنیم. تا حدی این کار را انجام می دهیم تا مانند خمیری چرب و خوشرنگ درآید.

مرحله دوم
پیاز را پوست کنده و رنده خیلی ریز یا آسیاب می کنیم. رب انار را داخل یک استکان آب حل می کنیم تا یکدست شود. سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی خرد کرده و آماده می گذاریم.

مرحله سوم
ابتدا داخل ظرف مناسبی برای پخت خورش که بهتر است سفالی یا سنگی باشد مقدار کمی روغن ریخته و پیاز را کمی تفت می دهیم. پیاز ها که سبک شد، پسته را افزوده و کاملا تفت می دهیم.

مرحله چهارم
در این مرحله ادویه ها و مرغ را به همراه رب انار و آب جوش به خورش اضافه می کنیم . سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم تا مرغ پخته و آب خورش کم شود.

مرحله پنجم
حالا خورش پسته ما کاملا پخته شده است. در این مرحله زعفران و نمک غذا را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد. بعد از این مرحله خورش شما آماده سرو به همراه برنج است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar