آخرین خبر/ مواد لازم:
بستنی وانیلی : نیم لیتر 
شکلات تخته‌ای: 50 گرم
موز: 1 عدد
آب پرتقال: 1/3 لیوان 
پودر ژلاتین: 1 ق غ
مغز گردو: به‌ مقدار لازم 
بیسکوئیت پتی بور: 18 عدد

طرز تهیه:
ابتدا آب پرتقال و ژلاتین رو داخل ظرفی ریخته، بنماری می‌کنیم. 
بستنی وانیلی رو از فریزر خارج می‌کنیم تا کمی شل شود. 
شکلات تخته‌ای و مغز گردو رو به صورت‌ نگینی خرد می‌کنیم. 
یک عدد موز رو از وسط نصف و برش های یکسان می‌دهیم. 
حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم. 
دقت‌ کنین که‌ حتمآ ژلاتین کاملا خنک بشه وقتی به‌ مواد اضافه می‌شه. 
یک ردیف بیسکوئیت پتی بور کف قالب مورد نظرتون بچینین و بعد مواد بستنی رو روش بریزین و سطحش رو صاف کنید حالا یک ردیف دیگه بیسکوئیت روی بستنی ها بچینین و قالب رو به‌ مدت‌ 8 ساعت‌ داخل فریزز قرار بدین تا کاملا ببنده و بعد با چاقوی تیز برش بدین. 

نکته‌:
پودر ژلاتین باعث میشه بستنی ما دیرتر آب شه. 

منبع: @deserkade_t.a 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar