آخرین خبر/   در رابطه با سینی فر هم خیلی عزیزان از سینی که مال خود فر هست استفاده میکنند که لازمه بگم اون سینی برای پخت نیست و عموما جهت کثیف نشدن فر موقع استفاده از جوجه گردان در طبقه پایین قرار میگیره.
و اما خمیر:
دو لیوان آرد
یک و سه چهارم لیوان آب
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری نمک
نصف قاشق غذاخوری مخمر خشک
نصف قاشق غذاخوری بهبود دهنده نان (اس پانصد که میتونید از لوازم قنادی ها بخرید)
دو قاشق روغن
منبع: khoshkhorak

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar