آخرین خبر/ سمبوسه SAMOSA که در ایران به آن سمبوسه هم گفته می‌شود غذایی است که زادگاه و اصالت آن در خاورمیانه و هندوستان است ولی در بسیاری کشورهای آفریقایی و مدیترانه و حتی چین هم با سبک‌های مختلف پخته می‌شود و در جنوب ایران هم که همه میدانیم بهترین سموسه‌ها پخته می‌شود. ولی در کل برای خودم اصلاً مهم نیست که دقیقاً مربوط به کدام منطقه است و معمولاً تنها چیزی که مهم است خوشمزه درست کردن آن و ایجاد بهترین دستور پخت برای هر غذایی است. 🔥یکی از نکاتی هم حتماً در تهیه سموسه مهم است کمی تند و اسپایسی بودن این غذاست که جزئی از شناسنامه سموسه است.این تندی را با انواع سس فلفل یا پودر فلفل یا فلفل تازه به وجود آورید🌶 
منبع: کانال Ashpaz TV

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar