خراسان/ مواد  لازم:
1.پیاز خرد شده – یک عدد متوسط
2.کره – 113 گرم
3.گوجه فرنگی خرد شده – نیم کیلو گرم
4.شکر – 3 قاشق غذا خوری
5.فلفل سیاه – به اندازه کافی
6.خامه – یک و نیم پیمانه
7.ریحان و جعفری خرد شده – هر کدام یک چهارم پیمانه
8.آب – 3 پیمانه
9.عصاره مرغ – یک یا دو قرص
طرز تهیه:
1.پیاز را در کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2.سپس گوجه ها  و شکر را به آن اضافه کنید.در صورت نیاز می توانید شکر را بیشتر کنید.
3.عصاره مرغ  حل شده در آب  و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کنید .
4.بگذارید سوپ جا بیفتد سپس زیر آن را خاموش کنید و بگذارید سرد شود.
5.سوپ را در مخلوط کن هم بزنید و به قابلمه اصلی بر گردانید و گرم کنید.خامه را به آن اضافه  و زیر آن را خاموش کنید.
6.قبل از سرو کردن ریحان و جعفری  را به آن اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar