خراسان/ موادلازم:
آرد گندم -یک لیوان 
شیر ولرم -یک لیوان 
سبوس جو -یک لیوان 
خمیر مایه - دوقاشق چای خوری
شکر- دو قاشق چای خوری 
  زنجبیل -دو قاشق چای خوری 
  روغن زیتون–یک سوم لیوان
 طرز تهیه :
* شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید .
* پس از 5 دقیقه روغن ، آرد ، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
*خمیر را داخل کاسه ای بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر بیشتر شود ( این خمیر به دلیل وجود سبوس نسبت به خمیر نان های دیگر پف کمتری خواهد داشت )
*روی سطح میز  آرد بپاشید ، خمیر را روی سطح میز  قرار دهید و به 8 قسمت برش بزنید ( بسته به اندازه ای که از نان می خواهید خمیر را برش بزنید ) ، خمیر ها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید ، روی خمیرها را با دستمال مرطوبی بپوشانید و یک  ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها بیشتر شود.
*فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را داخل فر بگذارید .
* پس از 25 – 20 دقیقه نان ها آماده می شود ( می توانید در صورت تمایل روی نان ها را با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشید ).
*در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید، می توانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar