مجله دلگرم/ بوغدا آشی غذایی بسیار خوشمزه مخصوص استان زنجان است. با نزدیک شدن به ماه های سرد سال آش های محلی خوشمزه جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی خواهند یافت. حتما باید دقت کنید که حبوبات و گندم را از شب قبل بخیسانید. برای پخت حبوبات و گندم آنها را باید روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب پخته شوند.

مواد لازم :
اسفناج : 2 کیلو
حبوبات(نخود ، لوبیا قرمز ، عدس) : 500 گرم
پیاز درشت : 4 یا 5 عدد
گندم : 250 گرم
روغن : 200 گرم
آرد : 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
مراحل پخت :
گام 1 حبوبات و گندم را بخیسانید.
گام 2 روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
گام 3 زردچوبه را اضافه کرده و سپس پیاز داغ را به حبوبات و گندم اضافه کنید.
گام 4 مقداری آب مجدد روی حبوبات بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
گام 5 آش را مرتب هم بزنید.
گام 6 پس از پخت کامل حبوبات اسفناج را بصورت درشت خرد کرده و در آش بریزید.
گام 7 بعد از اینکه مواد آش کامل پخت مقدار کمی روغن را روی حرارت قرار داده و دو قاشق سوپ خوری آرد را در آن سرخ کنید و به آش اضافه کنید.(این مرحله اختیاری ست).
گام 8 پس از ده دقیقه آش آماده سرو است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar