مربای سیر ژله ای چاشنی خوشمزه و خاص کنار غذاهای شما

بیتوته/ مواد لازم مربا سیر ژله ای
حبه سیر یک چهارم فنجان
سرکه سفید 2 لیوان
شکر سفید 5 لیوان
پکتین مایع 3 اونس
طرز تهیه مربا سیر ژله ای
سیر و سرکه را داخل مخلوط کن میکس کنید تا یکدست شود.
در یک قابلمه مناسب مخلوط سیر را به همراه شکر روی حرارت بالا قرار دید تا به جوش آید.
حین هم زدن پکتین را اضافه کنید و مدام هم بزنید و صبر کنید دوباره به جوش آید و حدود 1 دقیقه با حرارت بالا بجوشد.
شیشه های کاملا تمیز را با این مخلوط پر کنید و حدود 1 سانت بالای آنها را خالی بپذارید و درشان را ببندید.
قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کنید و به جوش بیاورید و شیشه های مربا را داخل قابلمه بگذاریدبه مدت 5 دقیقه بجوشد سپس کناری بگذارید کاملا خنک شوند و در یخچال نگهداری نمایید.
از این مربا ژله ای میتوانید برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید یا هنگام کباب کردن مرغ رویش بمالید یا به همراه کراکر و پنیر خامه ای میل نمایید.