سیمرغ/ مواد لازم برای تهیه سوپ انار
عدس : 3/4 فنجان
روغن : 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط : 1 عدد خرد شده
آب : 8 فنجان
برنج : 1 فنجان
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل : یه مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده : 1/2
پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان
انار دون شده : 1 عدد
کره : 1 قاشق غذاخوری
نعناع تازه : 2 قاشق غذاخوری
کشمش : 1 قاشق غذاخوری
آب گوشت : 1 لیتر
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
پیاز رنده شده : 1 عدد
پودر سیر : 2 قاشق چایخوری
آب انار : 1 لیوان
طرز تهیه سوپ انار برای شام شب یلدا
ابتدا پیاز را با روغن تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، پودر سیر و پیاز رنده شده را با هم مخلوط و به اندازه گردو گلوله کنید.
عدس، برنج، زردچوبه،گوشت و آب را به پیازداغ اضافه کنید.
بگذارید 40 دقیقه بپزد.
سپس جعفری، پیازچه و آب انار را اضافه کنید.
درون تابه کره را آب کرده و کشمش را درون آن تفت دهید.
انار و کشمش های تفت داده شده را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید چند دقیقه بماند.
سوپ شما آماده است.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar