آخرین خبر/ یکی از راه‌های جذاب و ساده پخت مرغ بریان کردن مرغ کامل در فر است که روشی سلامت برای پخت به‌حساب می‌آید. ‌ ⭐ 👌و یکی از رازهای خوشمزه و نرم شدن مرغ بریان آغشته کردن لایه زیر پوست به مخلوط کره و سیر است چون در این حالت کره بالاترین جذب در گوشت را داشته و عطر و بوی سیر و کره کاملاً در بافت مرغ نفوذ می‌کند. یک‌بار در اواسط پخت این مخلوط کره را روی مرغ بمالید و یک‌بار بعد از پایان پخت و قبل از سرو تا باعث براق شدن و خوشبو و خوشمزه‌تر شدن مرغ شود🔥👌 ‌ 🔸از مخلوط سیر و روغن‌زیتون و رزماری هم حتماً روی سیب‌زمینی و هویج استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar