آخرین خبر/  اگه تا حالا بلغور شیر خراسان نخوردی، توی این ویدئو بهت آموزش میدم بپز و امتحانش کن.
مواد لازم
شیر 700 گرم
بلغور گندم 1 کیلو
نمک 1 ق غ
زردچوبه 2 ق غ

شیر داغ باشه که بلغور رو بهش اضافه می کنیم.
 حرارت کم باشه و قابلمه تفلون باشه اصلا تهدیگ نمیشه.
اما اگه قابلمه غیر تفلون بود کمی از بلغور ته قابلمه چسبید دور بریزین.
با حرارت کم حدود 1 ساعت زمان میبره تا بپزه و دم بکشه.
اجازه بدی کامل خشک بشن بعد جمع کنید.
با این بلغور یه آش خوشمزه و مقوی میشه پخت که در پست بعدی خدمتتون میدم.


ویدئو از food.fahimeh

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar