آخرین خبر/ با ما همراه باشید تا روش تهیه سوسیس خانگی را ببینید.

ران و سینه یک مرغ رو با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید ،دور دوم چهار حبه سیر هم باهاش چرخ کنید
حالا مواد رو بریزید تو خردکن یا غذاساز .،یک دور هم بزنید که خوب میکس بشن،بعد بهش چهار ق غ روغن مایع اضافه کنید،ادویه ها و دو ق غ آرد سفید،دو ق غ شیرخشک قنادی(شور باشه)و چهار ق غ نشاسته ذرت اضافه کرده و مواد رو خوب میکس کنید،درنهایت نصف لیوان یخ خرد شده و پنج ق غ پنیر پیتزا ،مواد نهایی باید کامل خمیر بشن که یک سوسیس باکیفیت داشته باشیم
حالا مواد میریزیم تو قیف (ماسوره هم بزارید که مواد راحت وارد کاور بشن)و میریزیم تو کاور سوسیس ،بعد یک مقدار هواگیری میکنیم با کاردک پلاستیکی) و یک سمتش رو با نخ محکم یا بست پلاستیکی می بندیم بعد دوباره هواگیری میکنیم (این قسمت رو با دقت انجام بدین چون اگر هواگیری رو خوب انجام ندید بعد از پخت بافت سوسیس خوب درنمیاد و چروک میشه)بعد سمت دیگه اش هم می بندیم و به اندازه دلخواه تقسیم میکنیم و محکم می بندیم
درنهایت تو قابلمه آب میریزیم و آبکش میزاریم روش(مقدار آب طوری باشه که به آبکش نرسه(چون میخوایم بخارپز بشن)و سوسیسها رو می چینیم ،یکساعت زمان میدیم بپزه بعد بلافاصله داخل آب یخ میزاریم تا کامل خنک بشن،درنهایت میزاریم تو یخچال تا ۲۴ساعت بعد استفاده میکنیم✌🏼

ادویه ها:

پودر سیر یک ق غ
پودرپیاز نصف ق غ
پاپریکا نصف ق غ
زنجبیل،فلفل سیاه،پودر آویشن هرکدام نصف ق م
پودر خردل یک چهارم ق م
جوز هندی یک دوم ق چ
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

ویدئو از mina.a_66
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar