فلافل خانگی با سس مخصوص
آخرین خبر/ بریم سراغ مواد اولیه ش👇🏻
نخود خام 1و نیم پیمانه
پیاز بزرگ 1عدد
سیر 3الی 4حبه
ادویه فلافل:(پودر انبه، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، نمک)
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب ۳ الی 4قاشق غذاخوری
مواد برای سس فلافل👇🏻
پودر انبه 2قاشق غذاخوری
آب 1لیوان
سرکه 1سوم فنجان
نمک و فلفل
🟠نخود ها رو حتما از 48ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید
🟣میزان سیر و فلفل بستگی به ذائقه تون داره من از فلفل قرمز استفاده کردم
🔴اگر قالب فلافل ندارید با دست به شکل بدید و در ظرف گود در روغن شناور سرخ کنید
🟣اگر غذا ساز ندارید مواد رو حتما 2 بار از چرخ گوشت رد کنید
🟢اگر میخواهید عطر و طعم فلافل تون مثل نمونه بازاری ش بشه حتما تخم گشنیز و پودر انبه رو از عطاری ها تهیه کنید
🔴برای تهیه سس تمام مواد رو باهم مخلوط و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و بعد حرارت رو خاموش میکنیم