آخرین خبر/ مواد لازم:
برای کرپ:
.1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان شیر یا آب
1 پیمانه آرد
برای داخل؛
نیم کیلو گوشت گاو
1 عدد پیاز
3 عدد فلفل سبز
2 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن
بزارید کاملا گوشت پخته بشه
سس بشامل؛
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
شیر
جوز هندی و نمک
علاوه بر این؛
پنیر چدار
آماده سازی؛
پیازها در روغن زیتون تفت می دهیم. فلفل ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. گوشت پخته شده  را اضافه کرده و تفت دهید.
گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را در آخر، ادویه‌ها، نمک را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم.
تمام مواد کرپ را با هم مخلوط کنید.
حدود 8 عدد می شود یک ملاقه را با این پیمانه داخل قالب پنکیک که کمی روغن زده ایم می ریزیم و پنکیک پشت و جلو را می پزیم.
مواد گوشتی  را بین تمام پنکیک ها تقسیم کرده و به شکل رول در می آوریم. می توانید از نان لواش به جای کرپ هم استفاده کنید
برای بشامل آرد رو بدون اینکه رنگش عوض بشه تو کره تفت میدیم. شیر را آرام آرام بدهیم و قوام آن را پیدا کنیم.
آخرش با نمک و رنده جوز هندی تمومش می کنیم و مستقیم روی پنکیک ها می ریزیم. اینجوری بپزیم
وقتی روی آن سرخ شد، آن را از فر خارج کرده، پنیر چدار را رنده کرده و در فری که با دمای 180 درجه گرم شده است، بگذارید تا طلایی شود


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar