چیکن دابا یک غذای تند و تیز هندی
آخرین خبر/ کاری مرغ دابا (هندی) رو امتحان کردید؟ یا میتونیم اسمش رو بگذاریم کاری مرغ و ماست هندی. “دابا” در اصل برمیگرده به اسم دکه های غذای کنار جاده ای در هند و بعضا پاکستان که در کنار غذاهای متفاوتی که طبخ میکردن، مرغ دابا یکی از مشهورترینهاش بوده! کاری مرغ دابا به کاری مرغ و ماست هم معروفه.
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد خرد شده
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فیله شده(بدون پوست)
سیر و زنجبیل کوبیده شده(له شده)روی هم ۱ ق غ
ماست ۲-۳ ق غ
خامه ۱/۵ ق غ
گشنیز تازه ۱/۵ قاشق غ ق
فلفل سبز تند
کره و روغن حیوانی(نداشتین روغن مایع)
ادویه ها:
فلفل عنابی قرمز هندی/فلفل رنگی یا فلفل سیاه
نمک/گراماسالا/هل سبز و هل سیاه/رازیانه/زیره/تخم گشنیز/زردچوبه/کاری(همگی ادویه ها رست میشن تا عطرشون توی غذا حس بشه)
نمک
بینهایت خوشمزست ترمیب مزه ها در منار هم عالی میشه و قطعا به امتحانش میارزه
ویدئو از اینستاگرامhiva_food_gallery)