آخرین خبر/ اگر نون تست یا باگت بیات داری این کیک بهترین گزینه است 
به جای نون تست از نان باگت هم میشه استفاده کرد 
مواد لازم 
- 5 عدد نان تست
- 2 عدد تخم مرغ
- شیر پر چرب  250 میلی لیتر یا یک لیوان 

-  وانیل ½ قاشق چایخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزیین 

قالب رو با کره چرب کنید 
- نان تست را تا کنید سپس و داخل قالب بچینید و کنار بگذارید
- بقیه مواد را با هم مخلوط کنید، خوب هم بزنید، 
- روی نان بریزید  تا تمام نان خیس شود
- فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه داخل فر بزارید  تا زمانی که پخته شود، 
فر حتما از قبل گرم شده باشد. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar