کیک صبحانه با نان تست انتخابی خوشمزه برای افطار
آخرین خبر/ اگر نون تست یا باگت بیات داری این کیک بهترین گزینه است
به جای نون تست از نان باگت هم میشه استفاده کرد
مواد لازم
- 5 عدد نان تست
- 2 عدد تخم مرغ
- شیر پر چرب 250 میلی لیتر یا یک لیوان
- وانیل ½ قاشق چایخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزیین
قالب رو با کره چرب کنید
- نان تست را تا کنید سپس و داخل قالب بچینید و کنار بگذارید
- بقیه مواد را با هم مخلوط کنید، خوب هم بزنید،
- روی نان بریزید تا تمام نان خیس شود
- فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه داخل فر بزارید تا زمانی که پخته شود،
فر حتما از قبل گرم شده باشد.