خراسان/ موادلازم:
  لوبیا چیتی  - نصف لیوان
 نخود - نصف لیوان
 گندم - نصف لیوان
 عدس - نصف لیوان
 برنج - یک چهارم لیوان

سبزی آش - نیم‌ کیلوگرم
اسفناج - نیم‌کیلوگرم
پیاز- 4 عدد
کشک - یک لیوان
روغن سرخ‌کردنی - به میزان لازم
نعناع خشک، نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم
 طرز تهیه:
ابتدا باید نخود، لوبیا، عدس، برنج و گندم را خیس و آبش را عوض کنید و بعد از چند ساعت روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کاملا بپزد.
بهتر است عدس را بعد از نیم‌پزشدن حبوبات اضافه کنید زیرا عدس زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد.
 پیازها را هم خلالی و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
نیمی از پیازها را بردارید و نیمی دیگر را درون آش بریزید.
 وقتی حبوبات کاملا پخت، سبزی‌ها را که خوب شسته اید و خشک و خرد کرده‌اید داخل آش بریزید.بعد از پخته‌شدن سبزی، فلفل را اضافه کنید. آش را بچشید و کمی نمک بریزید.
 در آخر کشک را هم اضافه کنید و آش را در ظرف مناسبی بریزید و با نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar