13
1
3.1K
13
1
3.1K
آخرین خبر/ این دسر پایه تمام پاناکوتا هاست که خییلی خوشمزه و راحته
مواد لازم:
شیر یک لیوان
شکر کمتر از نصف لیوان
خامه ٢٠٠ گرم
وانیل نوک ق چ
ژلاتین یک ق غ
اب سرد نصف فنجان
پودر کاکائو یک ق غ
اگر دوست داشتین میتونید سه قسمتش کنید و با یک ق غ زعفران دم کرده پاناکوتای زعفرونی هم درست کنید
ژلاتین و اب سرد رو ترکیب کنید داخل ماکروفر بذارید تا روان بشه به باقی مواد اضافه کنید
باقی مواد رو هم به جز پودر کاکائو ترکیب کنید و روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه
پاناکوتای وانیلی اماده ست میتونید مواد رو تقسیم کنید و با اضافه کردن پودر کاکائو یا زعفران دم کرده طعم های دیگه ی پاناکوتا رو هم تجربه کنید.
ویدئو: اینستاگرام @atiehnik