آخرین خبر/ مواد لازم:
ژله آلورا ۳ بسته
ژله پرتقالی یا هر طعمی که دوست دارین ۳ بسته
شیر ۱ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
آب جوش


طرز تهیه:

برخلاف تصورت این دسر دلربا انقد آسونه که بعد از دیدن ویدیو ،حتما درستش میکنی
بافت و طعمش محشره

ژله آلوورا
با ۳ لیوان آب جوش مخلوط کنید

کنار بزارید تا سرد شه

به خامه شیر اضافه و مخلوط کنید

بعد به ژله الوورای سرد شده اضافه و یکدست کنید

نصفش رو
داخل ظرف بریزید و بره تو یخچال تا خودش رو بگیره

ژله یا هر طعم ژله ای که دوست دارین رو

با ۴ لیوان آب جوش
مخلوط
وقتی حل شد ۱ لیوان آب سرد اضافه و ترکیب کنید

کنار بزارید تا خنک شه

ژله شیری از داخل ظرف در بیارید

نواری برش بزنید

داخل ظرف چرب شده نوارهار‌ بریزید کمی ژله پرتقال و داخل یخچال بزارید این کارو چند مرتبه تکرار کنید نکته این قسمت اینه که هر لایه که میریزید لایه قبلی باید چسبندگی داشته باشه تا لایه ها جدا نشه

روش یک لایه ژله سفید بریزید

دوباره بره تو یخچال

و در آخر نارنجی (حسابی خنک شده و کمی خودش رو گرفته ولی هیچ ایرادی نداره باعث میشه لایه بعدی سوراخ نشه، چون لایه ها باید چسبندگی داشته باشه تا بهم بچسبه)
برای یک شب بزارید تو یخچال

اگر ژله هاتون حین کار کمی بست روی بخار کتری کمی حرارت بدید تا روون بشه

به راحتی از داخل ظرف بیرون بیارید و برش بزنید
(برای برش بهتره از چاقوی پهن استفاده کنید و میتونید کمی چاقو رو حرارت بدید تا گرم شه و ژله هاتون صاف بریده بشه)

هیچ کدوم از لایه ها از هم جدا نمیشه .

منبع: cook.mag


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar