طرز تهیه پشمک حاج عبدالله فقط با کمی آرد و شکر
آخرین خبر/ ❌دوستان نکته مهم اینه که شربت نباید به هیچ عنوان سرد و حتی گرم رو به سردی بشه . باید گرم رو به داغی باشه که حتی ممکنه دستتونو بسوزونه ، هرچقدر داغتر و سریع تر، نتیجه بهتر ، قبلش دستتونو کمی چرب کنید . میتونید از دستکش هم استفاده کنید که اذیت نشید . از یه شخص دیگه کمک بگیرید خیلی بهتره و باعث میشه قبل از اینکه شربت سرد شه آماده شه . چون هرچقدر شربت رو بتابونید کشیدنش سخت تر و وقت گیر تره. سعی کنید یکنواخت بکشید تا یکدست باز شه و پاره نشه . در آخر کمی بتکونیدش تا ارد اضافیش کمی گرفته بشه. ❌شربتی که درست میکنید فقط باید کمی رنگش تغییر کنه . جوشیدن بیش از اندازه باعث سفت شدن فوری پس از سرد شدن میشه ❌ و برای راحت تر شدن کارتون و سریع خشک و سرد نشدن شربت میتونید ظرف آردی که زیر دستتون میذارید به اندازه لازم گرم کنید تا کنترل بهتری روی پشمک ها داشته باشید مواد لازم برای پشمک حاج عبدالله: دو پیمانه آرد دو پیمانه شکر نصف پیمانه آب یک قاشق غذاخوری آبلیمو پودر پسته برای تزیین
منبع: ECO COOK