فلافل خانگی بهترین انتخاب برای دورهمی های خانوادگی
آخرین خبر/ در این ویدئو با مراحل پخت فلافل جنوبی آشنا می شوید.
مواد لازم برای فلافل:
نخود دو پیمانه
سیب زمینی یک عدد متوسط
پیاز یک عدد کوچک
آرد نخود چی نصف پیمانه
سیر به مقدار دلخواه
بگینپودر یک ق غ
روغن زیتون دو ق غ
آب نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، ادویه مخصوص فلافل.
مواد لازم برای سس مخصوص:
کلم قرمز نصف یک عدد کوچک
پیاز یک عدد کوچک
سس سفید ۳ ق غ
آب لیمو دو ق غ
نمک
طرز تهیه:
ابتدا نخودها را کاملا شسته تا دو روز درون آب خیس میکنیم و طی این دو روز چند بار آب آن را عوض میکنیم . بعد از دو روز نخودهارا با سیب زمینی و پیاز یا چرخ میکنیم یا درون غذا ساز میریزیم که کاملا پوره شود بعد ادویها بگینپورد ، آب و آرد نخود چی را اضافه میکنیم بعد روغن زیتون را برای شفاف شدن فلافل ها اضافه میکنیم. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد.
روغن را درون قابلمه گود و کوچکی میریزیم میگذاریم حسابی روغن داغ شود بعد قالب را درون روغن میزنیم و خمیر ها را قالب میگیریم و سرخ میکنیم
برای درست کردن سس مخصوص:
کلم قرمز، پیاز ، نمک، سس سفید را همه با هم داخل مخلوط کن میریزم تا پوره شود
و سس آماده است.
ویدئو از fatemeh.112h
.