آخرین خبر/ از کاربردی ترین آموزش تابستونی این یخ های طعم دار هست.

برای این یخا کافیه یک ساعت وقت بذاری همیشه یخ خوشگل  تو فیریزر اماده داشته باشه 
اگه مدت طولانی نگه میدارید داخل زیپ کیپ بذارید که طعم فیریزر نگیره
تخم شربتی و خاکشیر و با اب تقریبا کم خیس بدید که حدودا غلیظ باشن 
ترکیب لیمو و نعناع واقعا خوشرنگ و جذابه 
من تو اکثرشون گلاب و زعفرونم ریختم عطرش و بی نظیر میکنه 
تو هر مدل قالبیم میتونی درست کنی چه پلاستیک چه سیلیکونی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar