آخرین خبر/ مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد
پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
نمک 
زردچوبه
فلفل سیاه

۱ دسته شوید خرد شده
۲ حبه سیر 
نصف پیمانه پودر نشاسته ذرت
 
✳️ پودر نشاسته ذرت انسجام سیب‌زمینی رو بیشتر میکنه و مانع از وا رفتن اون تو روغن میشه.

 ✳️۲۰ دقیقه داخل فریزر یا ۳۵ دقیقه داخل یخچال بزارید اینکار هم مانع از وا رفتن میشه هم روغن خیلی کمتری  جذب میکنه.

✳️ هرگز برای سرخ شدنش از روغن زیاد استفاده نکنید با‌ روغن کم همه طرفش رو سرخ کنید.
اگر نیاز بود حین کار باز کمی روغن اضافه کنید.

✳️روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته👌

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar