4 مدل فینگرفود مناسب تولد و مهمانی ها
آخرین خبر/ فینگر طرح گل : نان تست ، ژامبون ، پنیر چدار، سس مایونز
سمبوسه : پیاز تفت میدیم بهش گوشت یا سوسیس اضافه میکنیم بعد قارچ و فلفل دلمه ای میریزیم ، نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن هم اضافه میکنیم در آخر پنیر پیتزا و سس کچاپ میریزیم ، نان لواش و به صورت نوارهای کوچک برش میزنیم تا سمبوسه هامون خیلی بزرگ نشن من هر نون لواش و ۶ قسمت کردم بعد طبق فیلم میپیچیم و بعدم سرخ میکنیم
رول ژامبون و خیارشور که خیلی راحته کامل تو فیلم مشخصه ولی به نظرم بجای نون لواش از نان باگت استفاده کنید خیلی خوشمزه تر میشه
توپک سیب زمینی : بعد از اینکه سیب زمینی و ابپز کردین بذارید سرد سرد بشه بعد رنده کنید و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سوخاری اضافه کتید و خوب ورز میدیم گوله های کوچیک اندازه گردو برمیداریم و وسطش پنیر و ژامبون میذاریم و اول تو پودر سوخاری بعد تخم مرغ دوباره تو پودر سوخاری میزنیم و بعد نیم ساعت میذاریم یخچال و بعدش تو روغن سرخ میکنیم