طرز تهیه سالاد اسفناج، معجونی از طعم و رنگهای پاییزی

نمناک/سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوش رنگ و خوش طعم پاییزی است که به دلیل داشتن اسفناج، میوه و مغز آفتابگردان سرشار از آهن، فیبر و مواد مغذی است. در این مطلب با آموزش سالاد اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم:
اسفناج تازه: ۲ دسته
انار قرمز: ۱ پیمانه
میوه نارنگی: ۱ پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان: نصف پیمانه
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برگهای اسفناج را خوب بشویید و توی صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پوست نازک میوه نارنگی را با نوک تیز چاقو برش بدهید و فیله نارنگی را از آن خارج کنید. ظرفی را که برای سرو سالاد انتخاب کردهاید، روی میز کار بگذارید. یک ردیف برگ اسفناج توی ظرف بریزید و به ترتیب یک مشت دانه انار قرمز، چند برش فیله نارنگی و یک قاشق تخم آفتاب گردان روی برگهای اسفناج بریزید. این کار را تا جایی که ظرف شما پر شود، ادامه بدهید. روی سطح سالاد دانههای انار را بپاشید و چند برش فیله نارنگی قرار بدهید؛ سپس پنیر فتا را که به صورت مکعبی خرد کردهاید، روی تمام سطح سالاد پخش کنید. در آخر روغن زیتون و سرکه بالزامیک را توی یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و سس آماده را هنگام سرو روی سالاد بریزید و میل کنید.