طرز تهیه تارت میوه فصل خوشمزه مرحله به مرحله
فودوتو/ تارت میوه دسر خوشمزه و سبکی است که با میوههای تازه و یک کرم لطیف و خوشمزه درست میشود. خوبی تارت میوه این است که زمان پخت کوتاهی دارد. خمیر تارت در عرض 15 دقیقه در فر پخته میشود و فقط کافی داخل بیسکویت تارت را با کرم و میوههای تازه پر کنید. در این مطلب طرز تهیه تارت میوه فصل را به شما آموزش خواهیم داد.
تارت میوه چیست؟
تارت نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل میشود. یکی لایه خمیر یا کراست ترات است و لایه دیگر موادی است که داخل تارت ریخته میشود. مواد داخل تارت حتی میتواند شیرین نباشد و برای تهیه فینگر فود از کراست تارت استفاده کرد. نان تارت آماده هم امروزه در سوپرمارکتهای بزرگ و شیرینی پزیها موجود است و شما میتوانید تهیه بکنید. تارت میوه با انواع میوههای تازه درست میشود و بسیار خوشمزه و جذاب است.
نکات مهم در طرز تهیه تارت میوه
بهتر است مواد خمیر تارت خنک باشند و برای درست کردن آن از دستگاه غذاساز استفاده کنید تا خمیر ترد شود. برای براق شدن میوهها و تازه ماندن آنها روی تارت هم میتوانید از ژله بیرنگ استفاده کنید. ژله را طبق دستور درج شده روی بسته درست کنید و بگذارید کمی داخل یخچال بماند. وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد، آن را از یخچال دربیاورید و روی میوههای تارت بریزید.
برای ترد شدن و بیشتر شدن کیفت خمیر تارت، آن را با دست ورز ندهید و با غذاساز درست کنید. به جای آب پرتقال درون این دستور پخت میتوانید از آب سرد یا شیر سرد استفاده کنید و این بستگی به سلیقه شما دارد ولی آب پرتقال به تارت میوه طعم خوبی میدهد.
طرز تهیه تارت میوه فصل
تارت نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل میشود. یکی لایه خمیر یا کراست ترات است و لایه دیگر موادی است که داخل تارت ریخته میشود.
زمان آماده سازی 40دقیقه دقیقه
زمان پخت 20دقیقه دقیقه
زمان کل 1ساعت ساعت
تعداد 4 نفر
مواد لازم
250 گرم آرد
2 قاشق سوپ خوری شکر
150 گرم کره
¼ قاشق چایخوری وانیل
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری آب پرتقال
مواد کرم تارت
50 گرم نشاسته ذرت
100 گرم شکر
2 قاشق سوپ خوری پودر بادام
1 عدد زرده تخم مرغ
350 میلی لیتر شیر
1 قاشق سوپ خوری کره
¼ قاشق چایخوری وانیل
150 گرم پنیر خامه ای
میوههای فصل به دلخواه
دستور العمل
آرد و شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و در غذاساز بریزید.
کره که تازه از یخچال بیرون آوردهاید و کاملا سرد است را به تکههای کوچک خرد کنید و به مواد داخل غذاساز اضافه کنید.
خمیر باید به اندازه ای هم بخورد که به شکل خرده نان دربیاید.
وقتی خمیر به شکل خرده نان درآمد زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
30 ثانیه بگذارید خمیر با دستگاه همزده شود.
در مرحله بعد 1 قاش سوپخوری آب پرتقال را اضافه کنید و 30 ثانیه با غذاساز خمیر را مخلوط کنید.
1 قاشق سوپخوری دیگر را در صورت نیاز به خمیر اضافه کنید و باز با غذاساز مخلوط کنید.
در این مرحله خمیر یکدست و لطیفی خواهید داشت.
خمیر را داخل یک نایلون برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه خمیر داخل یخچال خنک شد، روی یک سطح صاف و تمیز یا کانتر آشپزخانه کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید. روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و یکی کیسه فریزر را باز کنید و روی خمیر قرار دهید.
سپس با وردنه به آرامی خمیر را باز کنید.
بعد از باز کردن خمیر به اندازه قالب، خمیر را داخل قالب بگذارید و صاف کنید تا شکل قالب را به خودش بگیرد.
دور خمیر تارت را با استفاده از چاقو ببرید.
با چنگال کف خمیر تارت بزنید تا خمیر زیاد پف نکند.
خمیر را برای 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
بعد از بیست دقیقه قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و برای 20 الی 30 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
طرز تهیه کرم تارت
شکر را با نشاسته ذرت در یک ماهیتابه مخلوط کنید.
350 میلیلیتر شیر سرد را به شکر و نشاسته اضافه کنید.
در مرحله بعد پودر بادام و زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
وقتی که غلظت کرم کمی از فرنی بیشتر شد آن را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل و پنیر خامه ای را اضافه کنید.
کرم که خنک شد، داخل قالب تارت میریزیم و بعد هر میوهای که دوست داشتید را روی کرم میگذارید و تزیین میکنید.
برای براق شدن میوهها و تازه ماندن آنها روی تارت هم میتوانید از ژله بیرنگ استفاده کنید.
ژله را طبق دستور درج شده روی بسته درست کنید و بگذارید کمی داخل یخچال بماند. وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد، آن را از یخچال دربیاورید و روی میوههای تارت بریزید.